Hidrokolagen – Novelius Medical

hidrokolagen–novelius-medical

Hidrokolagen Novelius Medical – kolagen v prahu, 28x6g

je edini izdelek, namenjen spodbujanju tvorbe kolagena, ki je pri nas na voljo tudi v dermatoloških in estetskih klinikah.

✓ Sestavljen je iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov z najvišjo stopnjo absorpcije, pridobljenih iz divjih globokomorskih rib, in obogaten s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena (glicin, prolin in hidroksiprolin).
✓ Klinično dokazano izboljšuje hidracijo kožeupočasni staranje kože in učinkovito pripomore h glajenju gubic.
✓ Naravne sestavine, brez umetnih sladil, škodljivih konzervansov, emulgatorjev, brez GSO.
✓ Molekulska masa pod 2000 Daltonov omogoča 90 % absorpcijo v krvni obtok že v eni uri po zaužitju.
✓ Edinstvena formula, razvita s pomočjo vodilnih znanstvenikov in zdravnikov omogoča izjemno visok izkoristek in zagotavlja učinkovito delovanje v ciljnih tkivih: koži, laseh, nohtih, sklepih, kosteh, kjer spodbuja tvorbo novih kolagenskih vlaken.

Zdravje in lepota sta eno. Hidrokolagen klinično dokazano izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, preprečuje nastajanje globokih gub in izboljšuje čvrstost las. Narejen je iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov, obogaten z optimalnim razmerjem za tvorbo vseh tipov kolagena ključnih aminokislin in iz naravnih ter čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, arom, emulgatorjev ali konzervansov. Kar 98% absorbcija.

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov

(peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij ter organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, arom, emulgatorjev ali konzervansov. Kolagenski peptidi v hidrokolagenu stimulirajo fibroblaste za tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline.

Hidrokolagen je dodatno obogaten z optimalnim razmerjem za tvorbo vseh tipov kolagena v telesu kjučnih aminokislin in ima kar 98% absorbcijo.

Za hidrokolagen je klinično dokazano, da izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, izboljšuje čvrstost las ter preprečuje nastajanje globokih gub.

Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so glavni gradniki kolagena v telesu predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija le-teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolin in hidroksilizin pa nista prisotna v prehrani, zato je vsebnost le-teh v hidrokolagenu zelo pomembna.

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu). Kolagen pa se ne nahaja le v koži, ampak se nahaja tudi v kosteh, sklepih, roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, laseh, nohtih, kitah in hrustancu, sklepih…

Navodila

Priporočeni dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom!
Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25º C.

Sestavine

Hidroliziran morski kolagen (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi,
koncentrat soka rdeče pese.

Sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.

Neto količina: 28 vrečic po 6 g (168 g).

hidrokolagen–novelius-medical

 Hranilne vrednosti:

100 g Na 1 odmerek (6 g) Na 2 odmerka (12 g)
Energijska vrednost 1512 kJ/356 kcal 91 kJ/21 kcal 181 g kJ/43 kcal
Beljakovine 75,1 g 4,5 g 9,0 g
Ogljikovi hidrati 13,6 g 0,8 g 1,6 g
- od teh sladkorji 3,2 g 0,2 g 0,4 g
Prehranske vlaknine 0,4 g
Natrij 0,81 g 0,05 g 0,10 g
Ribji Hidroliziran kolagen 83 g 5 g 10 g