O salonu

Cosmetic Line, kozmetični salon. Vhod iz Masarykove ceste 14.

Cosmetic Line, kozmetični salon. Vhod iz Masarykove ceste 14.

Cosmetic Line je kozmetični salon, kjer ste v središču pozornosti vi – vaše počutje in vaša lepota. K vam pristopamo celostno, zato vas obravnavamo individualno.

Cosmetic Line ponuja okolje prežeto z domačnostjo, hkrati pa preplet vrhunskih profesionalnih storitev z najsodobnejšo tehnologijo, ki danes nemalokrat odpravi skoraj vsak lepotni problem. Ker je za lepoto pomembno tudi vaše naravno ravnovesje, vam strokovno svetujemo glede domače nege ter zdravja vašega telesa.

Nudimo vam kvalitetne storitve za dostopne cene, zato ne izgubljajte časa z negovalnimi posegi doma in se raje prepustite strokovnemu osebju, ki bo s sodobnimi ter klinično dokazanimi kozmetičnimi pristopi, kvalitetnimi preparati in uporabo vrhunske tehnologije poskrbelo, da boste s svojim videzom zadovoljnejši.

Specializirani smo za področje nege ter oblikovanja celotnega telesa. Pri vseh naših storitvah uporabljamo najkvalitetnejše proizvode, s katerimi dosegamo zavidljive rezultate.

Kozmetični salon Cosmetic Line odlikuje profesionalni kader in širok prodajni spekter kozmetike za telo ter obraz. Paradni konj salona je najsodobnejša laserska oprema, ki nudi: trajno odstranjevanje dlak, pigmentih madežev, starostnih peg, aken ali kapilar, nekirurški fotolifting obraza itn.

V salonu Cosmetic Line vedno poskrbimo za vaše dobro počutje ter sprostitev. Kozmetični prostor je intimen in urejen tako, da se boste v salonu vedno počutili varno, prijetno ter sproščeno.
Ovekovečite svojo lepoto.

Da boste videti zdravi, mladi in prerojeni.

Obisk Rebeke Dremelj.

Obisk Rebeke Dremelj.

Obisk Neishe.

Obisk Neishe.

Obisk Nuške Drašček.

Obisk Nuške Drašček.

Lorella Flego in Petra Hojak.

Lorella Flego in Petra Hojak.

Mateja Šinkovec in Petra Hojak.

Mateja Šinkovec in Petra Hojak.

Cosmetic Line osebje: Anja, Petra, Eva

Cosmetic Line osebje: Anja, Petra, Eva.