Elektrostimulacija

elektrostimulacija2Je izjemno učinkovita metoda za odpravljanje maščobnih blazinic na najbolj kritičnih delih telesa, kot so trebuh, stegna in zadnjica, istočasno pa v zelo kratkem času opazimo pozitivne spremembe na mišičnem tonusu ter celulitnem stanju.

Elektrostimulacija stimulira periferno prekrvitev, izboljšuje celični metabolizem ter s tem povečuje porabo maščob. Tako se zmanjša obseg kritičnih delov telesa. Deluje na mišico in čvrsti tkivo, ki je zaradi celulitnega stanja izgubilo tonus in prožnost. S tem še dodatno zmanjšuje nakopičeno maščobo, istočasno pa lepo oblikuje mišično strukturo. Izboljšuje tudi elastičnost kožnih in podkožnih vlaken, s čimer se vidno izboljša tonus kože, kožni defekti (strije) pa se reducirajo.

Elektrostimulacija povzroči draženje motoričnih živčnih vlaken s pomočjo električnih impulzov. S tem povzroči krčenje mišic, ki je podobno njihovemu zavestnemu krčenju. Omogoča optimalno krčenje mišic z najmanjšo možno količino energije, zato je stimulacija bolj prijetna in učinkovita. Z neinvazivno tehnologijo lahko prilagajamo parametre stimulacije posamezniku ter izbranim mišicam.

elektrostimulacija1

 

Delovanje:

• Nizka frekvenca vpliva na maščobne celice. Zmanjša maščobo v celicah ter prekrvavi maščobne celice. Primeren za vse dele telesa.
• Krči mišice in jih napenja ter odstrani maščobo iz globljih plasti. Primeren je za ljudi, ki imajo več maščobe.
• Krči mišice in jih učvrsti. Primeren za vrhnjo maščobo, ima odličen učinek napenjanja.
• Neprekinjeni valovi za izboljšanje limfnega obtoka ter zmanjšanje maščobnih celic.
• Utripi valovanja za sproščanje mišic in izboljšanje prekrvavitve.

Elektrostimulacijo izvajamo na predelu trebuha, bokov, stegen, zadnjice, nog in nadlakti.