Manikura in podaljševanje nohtov z gelom

Roke so del telesa, ki imajo v komunikaciji z drugimi ljudmi izjemen pomen. Lepi nohti in negovane roke pa danes niso samo estetski okras, ampak predvsem potreba ter stil moderne ženske.

Le zdrave roke in nohti bodo zasijali v vsej svoji lepoti. Če prav oblikujemo oziroma modeliramo nohte s pomočjo umetnih materialov ali jih negujemo po naravni poti s specialnimi proizvodi, moramo vedno uporabljati proizvode, ki nohtom koristijo ter jih ne poškodujejo.

Podaljševanje nohtov poteka z gelom Alessandro Soft in uporabo UV-lučke brez kemikalij, zato ne škoduje naravnemu nohtu.

Manikura

NailSPA je prvi inovativni proizvod podjetja Alessandro International, ki je bil razvit na temelju profesionalne nege nohtov skupaj s spoznanji aromaterapije. Ta enkratna kombinacija profesionalnega znanja, delovanja aktivnih učinkovin skupaj s čutno izkušnjo fantastičnih dišav, esencialnih olj in prijaznih tekstur preobrazi manikuro v dobro počutje telesa ter duha.

Tri linije proizvodov so narejene po meri človeka. Glede na različne tipe nohta nudijo optimalno izbiro izdelkov, ki problematičnim nohtom nudijo možnost obnove, normalnim nohtom pa optimalno nego in zaščito.

NailSPA control z vrtnico vsebuje proizvode za krhke ter razcepljene nohte.

NailSPA manikura z lotosom je celovit negovalni sistem za vse tipe nohtov.

NailSPA control s sivko vsebuje proizvode za tanke in mehke nohte.