Nekirurški lifting Hydreclat

Hydreclat preverjena lepota 1

Matis je ime, ki vas spomni na profesionalne in vrhunske tretmaje. Svojo uspešno avanturo v svet lepote je začel leta 1986.

Z veliko strasti in znanja je razvil vrsto proizvodov ter profesionalnih tretmajev. Danes se prodajajo v več kot 60 državah sveta in zaradi izvrstnih proizvodov ter specialnih tehnik je na tisoče žensk zvestih Matisu.

Lepota, narejena pri Matisu, pomeni proizvode in tehnike, ki ne ponujajo le užitka, čutnosti, učinkovitosti, ampak tudi poglobljeno vez s kozmetičarkami vse od začetka zgodbe.

Matisov svet pravzaprav pomeni predvsem srečanje z nekom – s kozmetičarko, ki zahvaljujoč njeni profesionalnosti in njenemu smislu za svetovanje ponudi pravi proizvod za potrebe vaše kože, da vam bo ta hkrati v užitek ter dobro počutje.

Vsi proizvodi so pod dermatološko in oftalmološko kontrolo, kvaliteto pa v vsaki fazi proizvodnje tudi testirajo. Testi se redno izvajajo na prostovoljcih. Tako želijo dokazati izjemno učinkovitost in visoko toleranco kompletnega izbora proizvodov.

Hydreclat preverjena lepota 2

Matis pomeni tudi:

  • lepoto, ki najde svoje vire v naravi; velika večina aktivnih učinkovin izvira iz aromaterapije, fitoterapije, oligoterapije;
  • biotehnologijo znanosti, umetnost in spretnost, kako 100 % naravni material pridobiš iz 100 % biološkega materiala, ki postane aktivna učinkovina v proizvodu oziroma dodatek ali pa posrednik, s pomočjo katerega postanejo proizvodi bolj učinkoviti;
  • biti v koraku z napredno tehnologijo in vsako inovacijo, ki lahko pomaga lepoti na najbolj učinkovit način.

Matis daje sodoben odgovor modernemu načinu življenja: povečano število moških in žensk živi v urbanem okolju, zato se mora soočati s stresom, onesnaženostjo, utrujenostjo. Ponuja takšno lepotno nego, ki je prilagojena novemu načinu življenja tako pri tretmajih v salonih kot tudi pri proizvodih za domačo nego.