Sculpsure 

sculpsurePredstavljamo vam nov: 1060 nm diodni laser za oblikovanje telesa LSM39.

Kako deluje?

Specifična afiniteta 1060 nm valovne dolžine za maščobno tkivo skupaj z minimalno absorpcijo v dermisu omogoča SculpSure učinkovito obdelavo področij moteče maščobe v samo 25 minutah na tretma. S časoma telo naravno izloči maščobne celice, izboljšanje se pokaže v 6 tednih, optimalni rezultati pa navadno v 12 tednih.

LSM39 ponuja edinstveno neinvazivno metodo poškodbe maščobnih celic z lasersko energijo, ki se nato naravno odstranijo z limfnim sistemom telesa. Pri tej modaliteti smo videli dobre rezultate tako za telo.

Obožujem svoje telo, zato so mi bili pri izbiri tretmaja za oblikovanje telesa zelo pomembni rezultati naravnega videza. Želel sem si zagotoviti, da izboljšam vso trdo delo, ki sem ga že vložil, da dosežem svoje telesne cilje, in to je zakaj sem izbrala terapijo SculpSure:

• Minimalna absorpcija v predelu maščobe in pusti površino kože neokrnjeno.
• Povečuje udobje pacienta.
• Blagi in prehodni neželeni učinki.

Varno in učinkovito odpravite neželene maščobne celice v samo 25 minutah na tretma z našo revolucionarno tehnologijo SculpSure. Zdaj lahko strankam zagotovimo ne invazivno oblikovanje telesa, ki trajno zmanjša trdovratno maščobo brez operacij ali izpadov.

LSM39 je laserska naprava za ne invazivno lipolizo trebuha, bokov, hrbta, notranjih stegen, zunanjih stegen in podkožja. Nekaj ​​rezultatov najdete pri naših strankah.

warm-sculpting-brooke-shields1