VAC Systems

  • Nova generacija aparatov RDT, osnovanih na pulzirajočem vakuumu, za neinvazivne, neboleče in varne terapije brez stranskih učinkov.
  • Širok nabor aplikatorjev različnih velikosti za izjemne rezultate tako na telesu kot obrazu.
  • Aplikatorji BIOSTIM za hkratni učinek masaže RDT ter biostimulacije.
  • Kombinacija vakuumske masaže obraza in diamantne mikrodermoabrazije za sijoč ter mladosten videz kože.

RDT – radialna endodermna terapija, diamantna mikrodermoabrazija, biostimulacija RDT

Aparati VAC nudijo uporabniku prijazno in enostavno metodo za terapijo sprememb v podkožju ter nego kože, ki je v svetu poznana kot endodermna terapija.

Dokazano je, da sta moten pretok krvi in limfe glavna vzroka za neželene spremembe kože ter podkožja. Odpadne snovi, ki nastajajo v procesu metabolizma, se zaradi motenj v obtoku kopičijo v podkožju. Vezivno tkivo se prekomerno razbohoti, posledica pa je tako imenovana pomarančna koža ali celulit.

Patentirana radialna endodermna terapija (RDT) omogoča edinstveno kombinacijo pulzirajočega vakuuma in posebno oblikovanih aplikatorjev s tremi rotirajočimi kroglicami, ki ustvarijo krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža ter raztezanje vezivnega tkiva. Dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta se močno izboljša, hkrati pa poteka tudi limfna drenaža, ki skozi limfni sistem odstrani nakopičene odpadne snovi. Vezivno tkivo ponovno postane elastično, značilne vdolbine ter izbokline pomaranče kože izginejo. Koža je zopet gladka, čvrsta in napeta – brez sledi celulita.

Aparati VAC nudijo pester nabor različnih dodatkov, ki močno razširijo njihovo uporabo v kozmetiki. Pravilna izbira aplikatorja oziroma nastavitev omogoča izredne rezultate tako v pomlajevanju obraza in vratu kot tudi v intenzivni masaži celotnega telesa.

Radialna endodermna terapija znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov ter lastnih encimov.
Izboljša se hidratacija ekstracelularnega matriksa, ki vodi do aktivacije fibroblastov in rasti novih celic.
Popravi se struktura kolagenskih ter elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus obraznih mišic. Po terapiji je koža čvrstejša, gube so manj vidne.

Diamantna mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave ter mlajše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globlji) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča ter gladka koža.
Diamantni set je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotin po aknah, povečanih por, gub in gubic ter manjših pigmentnih sprememb.

Edinstven sistem radialne endodermne terapije (RDT) je dokazano neprimerno boljša rešitev kot klasični linearni aplikatorji. Sistem dovoljuje prosto gibanje aplikatorjev v vse smeri ter oblikuje krožno kožno gubo, ki poveča terapevtsko površino in bistveno zmanjša možnost nastanka modric ter bolečine.

Terapija z linearnim aplikatorjem  | Izboljšana metoda s krožno kožno gubo – sistem RDT