Priporočamo

nega-koze-cosmetic-line

Preplet kozmetike in estetske medicine, za izjemne rezultate kar v vašem lepotnem salonu

Preverjeno deluje proti:
– madežem
– gubam
– aknam
– povešeni koži
– koži brez vitalnosti

k-peels-cosmetic-line

Kemični pilingi s kislinami K – PEELS

Profesionalni tretmaji nege in pomladitve kože K-PEELS  so kemični pilingi s kislinami, ki delujejo pri težavah z aknami, težavah z madeži na koži in dajejo izjemne rezultate pri pomlajevanju kože. Profesionalni izdelki so namenjeni tako lepotnim centrom, kot tudi estetski medicini, zato so 100% preverjene kakovosti.

k-bio-cosmetic-lineBiorevitalizacija K – BIO

Profesionalni tretmaji nege in pomladitve kože K-BIO so izjemno koncentrirane mešanice aktivnih sestavin, ki v povezavi s specifičnim tretmajem kože in ustrezno aparaturo dajejo hitre in dolgotrajne rezultate. Predstavljajo odlično nadomestilo invazivnim metodam.

k-suregery-cosmetic-line

Je terapija od treh do petih neg, pri katerih individualno obravnavamo in pristopamo k vsaki stranki. Ponavadi se začne s čistilno nego, nadaljuje pa z negovalnimi negami obraza.

Najboljših rezultatov se ne doseže pri enkratni negi, ki obsega vse želje stranke, ampak resnično želene rezultate na koži pridobimo s postopnim negovanjem.

Po čistilni negi naredimo vlažilno, nato še regenerativno nego in po potrebi tudi dermoabrazijo, pri čemer uporabimo vse potrebne proizvode ter aparature, da bi dosegli maksimalne rezultate.

V tem paketu vam podarimo tudi najnovejši Matisov koncentrat za vse tipe kože, ki se ga uporablja skupaj z vašo kremo doma – krema se bo z vlažilci in regenerativnimi substancami še izpopolnila, ščitila in negovala vašo kožo.

S tem poskrbimo, da imate tudi doma zase nekaj najboljšega.