Nega problematične mastne kože

Reponse Purete – dva nova profesionalna programa za nego problematične mastne kože.

Purifying Gel

Čistilni gel: Gel se ob kontaktu z vodo spremeni v bogato čistilno peno in nežno odstrani make up ter ostale nečistoče na koži. Nežno odstrani odmrle celice na površini kože in vzdržuje ravnotežje na njej. Koža je sveža, gladka, pore so zožene ter prečiščene. Nanos make upa je lažji, obstojnost ličil je boljša.

Aktivne sestavine/delovanje: Nežne AHA in čistilne baze prečistijo kožo, odstranijo odmrle celice ter odvečen sebum na koži. MatiSebo System je kombinacija specifičnih kislin v povezavi z ekstrakti afriškega drevesa Enantia Chlorantha, ki pomaga regulirati izločanja sebuma.

Navodila za uporabo: Uporabljajte zjutraj in zvečer na navlaženem obrazu. Gel nanesite s prsti na obraz ter vrat. S krožnimi gibi masirajte po koži obraza, posebno se posvetite T-coni. Gel dobro sperite z mlačno vodo.

Pores Uncloging Massage Gel

To je prečiščevalni masažni gel z grelnim efektom. Ekskluzivni “savna” učinek masažnega gela je namenjen specifičnim potrebam mastne in mešane kože. Toplota, ki se ob masaži še stopnjuje, vzbuja prijetne občutke ter pore temeljito prečisti. Po 15 minutah je koža globinsko prečiščena in vidno matirana.

Aktivne sestavine: Formula Glycerine vsebuje izjemno malo vode. Ko izvajamo masažne gibe, se koža segreje. Ta “savna” efekt odpre pore in pomaga nežno odstraniti globinske nečistoče ter odvečen sebum. MatiSebo System je kombinacija specifičnih kislin združena z ekstraktom afriškega drevesa Enantia Chlorantha, ki pomaga regulirati izločanje sebuma in matira kožo.

Navodila za uporabo: Pred nanosom proizvoda izvedite stimulacijo kože na obrazu (počasno ščipanje kože). Proizvod nanesite čez celotni obraz, vrat in dekolte ter pričnite z masažo. Masirajte 15 minut. Tekstura gela omogoča dolgo masažo.

Regulacijska in prečiščevalna maska Clay Mask

Glinena formula ustreza potrebam mešane in mastne kože. Absorbira odvečni sebum, kožo prečisti ter matira. Koža je gladka, enakomerna in sveža.

Aktivne sestavine: MatiSebo System je kombinacija specifičnih kislin v povezavi z ekstrakti afriškega drevesa Enantia Chlorantha, ki pomaga regulirati izločanje sebuma in matira kožo. Rumena glina (Yellow clay) prečisti ter pomiri kožo.

Navodila za uporabo: Nanesite večjo plast maske čez celotni obraz, vrat in dekolte. Uporabite spatulo, izogibajte se očem. Masko pustite delovati 15 minut, odstranite z mlačno vodo ter losjonom (Pure Lotion).