Profesionalna nega kože Climatis

Profesionalna nega kože Climatis

Réponse Jeunesse profesionalna nega kože – Climatis

Mraz, vročina, druge vremenske nevšečnosti, izsušenost kože. Kaj storiti, kadar je koža izpostavljena močnim klimatskim spremembam?

Climatis, Climatic Protective Balm – krema obnovi in ustvari zaščitni lipidni film na koži, ki deluje kot zaščita proti neprijetnim vplivom okolja (mraz, veter, slabo vreme, gibanje iz toplih prostorov na zunanji mraz in podobno).

To je krema za dnevno nego vseh tipov kože, predvsem je učinkovita za kožo, ki je pogosto ali občasno izpostavljena vremenskim vplivom, še posebno mrazu. Negovalna krema se priporoča tudi za nego izjemno suhe kože, ki občuti neugodje oziroma zatezanje, kar se stopnjuje v zimskih mesecih. Ima bogato kremno strukturo v obliki, ki zagotavlja občutek udobja ter mehkobe na koži.

Unikatna kombinacija aktivnih sestavin okrepi naravni zaščitni plašč epidermisa in ustvari optimalne pogoje na koži. Kompleks MS3P (Matis Survie Triple Protection) ponuja trojno zaščito:

  • Združuje izvlečke rastlin, ki so znane po izjemni odpornosti in preživetju v težkih naravnih okoljih, ter maščobne ekstrakte, pridobljene iz zlate alge Laminaria Ochroleuca, ki deluje kot globalna zaščita samega jedra celic.
  • Kompleks pomaga zaščititi epidermis pred termalnimi šoki (mraz, vročina) in žarki UVA/UVB, saj vsebuje izjemno viskozno dvojno rastlinsko maslo.
  • Hranilno in regeneracijsko komponento v kremi sestavljata: maslo, bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami (Kokum butter), in maslo karita (Shea butter), bogato s trigliceridi ter vitamini A, D, E in F.

Rezultati: Koža se je pripravljena upreti ekstremnim klimatskim razmeram, je navlažena ter dodatno zaščitena s hranilnimi komponentami, ki nudijo ugodje na koži.

Matisov nasvet: Kremo nanašajte zjutraj in zvečer na popolnoma očiščeno kožo obraza ter vratu. Proizvod je dermatološko testiran. Za vse tipe, predvsem za kože, ki so izpostavljene mrazu ali drugim vremenskim nevšečnostim. Izjemna kremna tekstura vsakodnevno razvaja kožo, zato jo posebno priporočamo kot dnevni proizvod za nego suhe kože.