Hifu 4D

Naravni lifting obraza s pomočjo učinkovite, visoko intenzivne ultrazvočne energije.

HIFU

ki znanstveno dokazano deluje pri pomlajevanju kože obraza, vratu in dekolteja.

  • Očvrstite in napnite kožo obraza, vratu in dekolteja
  • Zgladite obrazne gubice
  • Povrnite koži sijoč in mladosten videz
  • Privzdignite povešene veke, obrvi in odpravite malarne vrečke
  • Napnite in očvrstite ohlapno kožo čeljustne linije
  • Izboljšajte napetost lic
  • Pomladite svoj dekolte
  • Izboljšajte teksturo svoje kože

Kaj je HIFU?

Hifu je eden novejših trendov s področja pomlajevanja kože obraza, vratu in dekolteja.

S hitrim napredkom tehnologije se vse več dermatologov in plastičnih kirurgov poslužuje teh izredno učinkovitih nekirurških tretmajev pomlajevanja in izvajanje kirurškega posega puščajo kot zadnjo opcijo in sicer pri že drastično povešeni koži.

Ali HIFU res deluje?

Da. Raziskave narejene na podlagi obsežnih znanstvenih študij so potrdile, da HIFU tehnologija zares deluje ter pridonaša učinkovite rezultate s področja pomlajevanja kože.

Kako HIFU tehnologija deluje?

 Hifu z usmerjeno ultrazvočno energijo ciljamo globoko v podkožje in segrevamo tkivo do temperature 60 C s katero namensko povzročimo poškodovanje ciljanih celic. Čeprav se to morda zdi nerazumljivo, pa je znanstveno dokazano, da ravno poškodovanje celic vzpodbudi njihovo intenzivno tvorjenja kolagena in posledično njihovo obnovitev kar rezultira z učvrščeno, napeto in pomlajeno kožo.

Kakšna je razlika med lasersko in HIFU tehnologijo?

Hifu in laser za prodor skozi površje kože uporabljata povsem različni tehnologiji in se zato tudi bistveno razlikujeta.

Laser uporablja svetlobne žarke, ki prodrejo do 1,5 mm v podkožje in je zato primeren za zdravljenje bolj površinskih pojavov kot so drobne gubice, aknaste brazgotine, hiperpigmentacija in tetovaže.

HIFU pa z ultrazvočnimi žarki prodre mnogo globje v podkožje in sicer do 4,5 mm. S takšnim prodorom v podkožje HIFU z ultrazvočnimi žarki usmerjeno cilja na SMAS plast in omogoči proizvodnjo velikih količin kolagena, kar bo povzročilo dvig kože na predelih kjer je bila prej povešena.

Ker laserska in HIFU terapija ciljata na različne lasti kože, se pogosto uporabljata skupaj za dosego najbolj optimalnih rezultat pogosto terapiji uporabljata skupaj, da se doseže optimalen lifting

Ker laserska in HIFU tehnologija ciljata na povsem različne plasti kože, se lahko pri doseganju vsestranskih rezultatov (površinskih in globinskih) terapiji uporabita skupaj.

Ali je ena HIFU terapija dovolj?

Najbolj optimalne rezultate dosežemo z 1-3 HIFU terapijami. Število HIFU terapij je odvisno predvsem od stanja vaše kože, od stopnje njene ohlapnosti, biološkega odziva na ultrazvočno terapijo in intenzitete tvorjenja kolagena pri posamezniku.

Kako pogosto je potrebno izvajati HIFU terapijo?

HIFU terapijo pri blažji in srednji stopnji povešenosti kože ponovimo na 1 do 2 leti. Pri močno povešeni koži HIFU terapija morda ne bo dala željenih rezultatov in je zato priporočljiv kirurški poseg.

Kdaj so vidni rezultati po HIFU terapiji?

 Čeprav boste po HIFU terapiji  morda že opazili nekaj začetnih učinkov pa bodo prvi pravi rezultati vidni  2 do 3 mesece po terapiji, saj telo potrebuje toliko čas za obnavljanje kolagena.

Katere so prednosti HIFU terapije?

Pomlajen videz brez invazivnega kirurškega posega, spodbuditev naravnega procesa tvorjenja kolagena in takojšnje okrevanje.

Kaj lahko pričakujete med izvajanjem HIFU terapije? 

Začetek HIFU terapije se prične s temeljitim čiščenjem ciljanega predela kože ter nanašanjem gela. S HIFU napravo v kratkih intervalih oddajamo ultrazvočne valove. Vsaka terapija traja od 30 do 90 min.

Na katerih delih telesa uporabljamo HIFU?

HIFU terapije izvajamo na koži obraza, vratu in dekolteja.

Ali HIFU zagotavlja trajne rezultate?

Da. Rezultati HIFU so trajni in se bodo izbolševali vse do 6 mesecev po terapiji ter bodo dajali zadovoljiv izgled še 1 do 2 leti po terapiji, ko boste zaradi naravnega procesa staranja terapijo zopet ponoviti.

Kakšna je cena HIFU terapije?

Aktualne cene HIFU terapije si lahko ogledate v našem ceniku.

Kako se naročim na HIFU terapijo?

Pokličite nas na našo telefonsko številko, ali pa se naročite preko našega sistema naročanja.

Mnenja zadovoljnih strank

We have exclusive properties just for you, Leave your details and we'll talk soon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.

We have exclusive properties just for you, Leave your details and we'll talk soon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.