Sculpsure

Do popolne preobrazbe telesa z revolucionarno lasersko tehnologijo : 

SculpSure ™

ki znanstveno dokazano deluje pri izgubi odvečnih maščobnih oblog, telesne teže in oblikovanju telesa.

 • Znebite se odvečnih maščobnih oblog na vašem telesu
 • Oblikujte svoje telo (raven trebuh, lepo oblikovana stegna, zadnjica, roke, ..)
 • Izgubite odvečne kilograme
 • Trajno uničite neželene maščobne celice

Cosmetic Line je edini lepotni center v Soveniji, ki strankam omogoča terapije s Sculpsure tehnologijo.

Z revolucionarno tehnologijo SculpSure varno, učinkovito in trajno odpravljamo trdovratno maščobo na vašem telesu, brez kirurškega posega. Vsaka 25 minutna terapija lahko uniči do 24% obdelanih maščobnih celic.

Zelo sem zadovoljna s storitvami v salonu. Salon je vrhunsko opremljen, moderen, čist in hkrati domač, da se res vedno prijetno počutim. Petra je izjemno strokovna, z ogromno znanja, ki ga poda na način, da ga tudi laična oseba razume. Prijazna in topla oseba, ravno prav klepetava, s smislom za humor in razumevanjem težav, s katerimi pridem do nje. Storitve so na nivoju in tudi po intenzivnih negah na obrazu se brez težav vrnem med ljudi. Vedno rada pridem in mislim, da se bom še dolgo vračala. – Nataša Gostinčar Petre

Ali SculpSure res deluje?

Da, SculpSure resnično deluje.  Sculpsure ponuja učinkovito lasersko tehnologijo za neivnazivno oblikovanje telesa, ki vam znanstveno dokazano pomaga doseči vse vaše cilje glede izgube teže in odpravi odvečne maščobe.

Kako SculpSure tehnoligija deluje?

1. Targetiranje maščobnega predela

Natačno usmerjena laserska energija segreva maščobne celice pod kožo, ne da bi vplivala na površino kože.

2. Redukcija maščobnih celic

Laser SculpSure zviša temperaturo maščobnih celic, kar škoduje njihovi strukturni celovitosti.

3. Eliminacija maščobnih celic

V naslednjih treh mesecih limfni sistem sprocesira in izloči poškodovane maščobne celice iz telesa.

4. Rezultati

Maščobne celice se trajno odstranijo in se ne bodo obnovile. Prvi rezultati so vidni 6 tednov po terapiji, najbolši rezučltati pa 12 tednov po terapiji.

Koliko SculpSure terapij je potrebnih?

Za dosego najbolj optimalnega rezultata je potrebno izpeljati od 1 do 3 terapije. Število potrebnih terapij je odvisno od zastavljenega cilja koliko maščobe in odvečne telesne teže bi se radi znebili.

Ali je ena SculpSure terapija dovolj?

Laser SculpSure prodre v podkožje maščobnega tkiva od 1.30 cm do 2.60 cm globoko – odvisno od gostote maščobne obloge pri posamezniku. Ker uničenje maščobnih celic dosežemo z do 25% prodora, pri strankah z večjo količino oz gostoto maščobnih oblog eno zdravljenje morda ne bo zadostovalo za želeno zmanjšanje izničenje maščobe.

Kdaj so vidni rezultati po SculpSure terapiji?

Prvi rezultati so vidni že 6 tednov po terapij, ker pa limfni sistem potrebuje nekaj časa da sprocesira in izloči vse uničene maščobne celice, so najboljši rezultati običajno vidni od 10 do 12 tednov po terapiji.

Katere so prednosti SculpSure terapije?

 • Znanstveno dokazan učinek na izgubo maščobnih oblog in odvečnih kg
 • edinstvena, neinvazivna metoda poškodovanja maščobnih celic z lasersko energijo, ki jih nato vaš telesni limfni sistem naravno izloči iz telesa
 • Zagotavlja trajne rezultate
 • Hitri in udobni tretmaji
 • Nenvazivni pristop
 • Minimalna absorbcija v dermisu pušča površino kože nepoškodovano
 • Terapija brez ali pa z blagimi in prehodnimi stranskimi učinki

Kaj lahko pričakujete med izvajanjem terapije SculpSure?

Na začetku terapije, boste sprva začutili hlad. To pripomore k udobnemu počutju kože med samim izvajanjem terapije. Hlajenje bo potekalo tekom celotnega tretmaja medtem k bo laser dvigoval temperaturo maščobnih celic. Večina strank med terapijo občasno občuti globoko toploto in / ali mravljinčenje, ki ga na splošno dobro prenašajo3,4.

Na katerih predelih telesa uporabljamo SculpSure?

Sculpsure tehnologijo omogoča laserska naprava LSM39, ki zagotavlja učinkovito raztapljanje maščobnih celic oz. lipolizo trebuha, bokov, rok, hrbta, notranjih stegen, zunanjih stegen in podbradka.

Ali Sculpsure zagotavlja trajne rezultate?

Da, SculpSure daje trajne rezultate. Maščobne celice se ne obnavljajo, zato v prihodnosti ne boste potrebovali vzdrževalnih tretmajev če boste na novo oblikovano telo vzdrževali v duhu zdravega življenjskega sloga in zdravega načina prehranjevanja. Kljub dieti in gibanju pa se pri posameznikih vedno znova nabirajo nove maščobne obloge zato in ravno Sculpsure tehnologija jim z večkratno ponovitvijo terapij omogoči lepo vzdrževano telo.

V kolikor si zaradi neustrezne prehrane naberete nove maščobne obloge, lahko tretma ponovite. Najboljše rezultate dajevzrževanje v smislu ustrezne prehrane in občasnih ponovitev tretmaja.

Koliko telesne teže lahko izgubim s terapijo SculpSure?

Čeprav se rezultati razlikujejo glede na posameznika, večina strank po tretmaju SculpSure ™ izgubi kar 24% maščobe.

Ali so terapije Sculpsure boleče?

Večina strank SculpSure terapije prenaša brez posebnosti in bolečin, nekateri pa na določenih področjih občutijo nelagodje. Pri nekaterih strankah se po terapiji lahko pojavi blažja oteklina in občutljivost na zdravljenih mestih, ki traja največ do 2 tednov.

Kakšna je razlika med CoolSculpsure in CoolSculpting in katera od the dveh deluje bolj učinkovito?

S terapijo Sculpsure boste opazili znatno izboljšanje svojega videza telesa že po enem samem tretmaju, medtem ko so pri CoolSculptigu za enako dosežen rezultat potrebne dve do tri terapije in vsaka terapija traja dlje časa. Iz tega vidika je Sculpsure stroškovno in časovno bolj učinkovit.

Ali so stranke zadovoljne z rezultati SculpSure terapije? 

Da. Končni učinek SculpSure terapije dosega kar 90-odstotno stopnjo zadovoljstva naših strank. Pomembno je, da stranka pri terapiji in navodilih sodeluje, saj le tako lahko doseže željeni rezultat.

Za koga je terapija SculpSure priporočljiva?

Za ženske in moške vseh starostnih skupin, ki si želijo na učinkovit vendar neinvaziven način znebiti odvečne telesne maščobe in kologramov. SculpSure terapija ni primerna za otroke.

Kakšna je razlika med izgubo maščobe in izgubo telesne teže?

Število maščobnih celic, shranjenih v našem telesu, običajno ostane nespremenjeno v življenju odralsega človeka. Ko hujšamo, se velikost maščobnih celic manjša, vendar se število ne zmanjša. Tudi pri zdravi prehrani in gibanju ima veliko ljudi težave s hujšanjem na teh težavnih predelih. Po tretmaju SculpSure se maščobne celice trajno uničijo in se ne bodo vrnile.

Kako se naročim na terapijo?

Pošljite nam mail na info@cosmetic-line.si ali nas pokličite na 01/ 432 33 01

Prej / potem

We have exclusive properties just for you, Leave your details and we'll talk soon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.

We have exclusive properties just for you, Leave your details and we'll talk soon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.